top of page
Trendy mat og drikke
Vår historie

Sørlandets beste sushi, asiatisk street food og drikke

Bonsai er et nytt konsept der man kombinerer det tradisjonelle og det moderne for å bli Sørlandets mest trendy spisesteder.

Sushi pioner Mai Thanh Nguyen

Sushipioner og gründer

Mai Thanh Nguyen er en pioner som brakte sushi til Sør-Norge gjennom etableringen av takeawayrestauranten Bonsai Sushi i Arendal i 2011 og den asiatiske gourmetrestauranten Fusion Of Asia året etter.

Restaurantene har vært kjent i hele Sør-Norge for å servere sushi på høyeste nivå, og var de første som fikk toppscore på 10 i Smith & Smule restauranttest.

Mai Thanh er eier, konseptutvikler og en typisk gründer som lager nye retter ved å kombinere de ulike smakene fra verdens mest populære kjøkken. Hun er kjent for sin kreativitet og innovasjon.

Mai Thanh har en mastergrad i entreprenørskap med hovedoppgave innen sushi-franchising, som hun ønsker å realisere på sikt.

Unik smaksopplevelse

Vår visjon er å skape en unik smaksopplevelse for våre gjester fra det asiatiske kjøkken i en uformell og hjemmekoselig atmosfære.

Konseptet vårt er inspirert av asiatisk street food, som er grunnlaget for gode smaksopplevelser som vi har innarbeidet i en norsk standard for matservering.

Hos oss finner du utsøkte signaturretter som er inspirert av sunne, smakfulle og lokale asiatiske retter med norske råvarer fra Sør-Norge. Vi bruker kun råvarer fra seriøse leverandører med høyest mulig kvalitet.

Vi tilbyr tradisjonelle og moderne smakskombinasjoner fra Sørøst-Asia, spesielt fra Vietnam, Thailand, Kina og Japan.

Sushi i hyggelige omgivelser
Bonsai team

To Bonsai konsepter

Bonsai består av to konsepter med hver sin merkevare.

Bonsai Sushi & Noodles tilbyr sushi, noodles og asiatisk street food. Det gjør oss til en casual dining med gourmetkvalitet som du kan enten nyte hos oss eller ta med hjem. Catering tilbys også til alle anledninger der vi skreddersyr menyer til en spennende matopplevelse. 

Bonsai Snackbar er et nytt og trendy konsept som byr på god atmosfære og smakfulle drikker og retter i Arendal sentrum. Her er vi de første med å introdusere «bubble tea» i Arendal, teen som har tatt internett med storm de siste årene. 

 

Bonsai Sushi & Noodles finnes Arendal og Mandal og Bonsai Snackbar i Arendal, Vi planlegger å ekspandere til stadig flere steder i Norge. 

 


Velkommen til oss

bottom of page